]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

WEST4WORK: Zorg voor werkbaar werk (31 oktober 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   31/10/2017, 13:00
Einde:   31/10/2017, 17:30
Locatie:   VIVES Campus Brugge, Xaverianenstraat 10 te 8200 Brugge (Sint-Michiels)
 

Onze samenleving evolueert snel en ingrijpend. Dat heeft een grote invloed op de arbeidsmarkt en hoe we met werk omgaan. Wie werkbaar werk heeft, ervaart meer plezier in het werk, leert meer, blijft langer aan de slag en is minder vaak ziek.

Werkbaar werk is een gedeelde verantwoordelijkheid: zowel van beleidsmakers, werkgevers, werknemers als middenveld. We moeten sámen voor werkbaar werk zorgen! Daarom bundelden de West-Vlaamse RESOC’s, Diverscity, POM West-Vlaanderen en VDAB hun krachten en trokken ze de voorbije zes maanden met WEST4WORK op roadshow doorheen West-Vlaanderen.

Tijdens het slotevent van WEST4WORK op 31 oktober te Brugge trekken we voor een laatste keer alle registers open: aan de hand van 33 workshops, 7 keynotes, een infomarkt en een arbeidsmarktsymposium willen we zowel werkgevers als middenveld informeren en inspireren over werkbaar werk. Of met andere woorden: hoe kunnen we jobs creëren met voldoende autonomie en leermogelijkheden, die goed te combineren zijn met het privéleven, die motiverend werken en problematische stress tot een minimum weten te herleiden?

Programma

 

 

13:00

Onthaal 

13:00-18:30       

Infomarkt met diverse standhouders

13:30

Keuze uit diverse workshops keynotes 

15:15 Pauze en infomarkt
16:00

Arbeidsmarktsymposium ‘Zorg voor werkbaar werk!’.

 

     Dirk De fauw | Fons Leroy | Luc Swinnen | Jean de Bethune

17:30

Netwerkreceptie & infomarkt

 

Praktisch 

Dinsdag 31 oktober @ campus VIVES, Xaverianenstraat 10, Brugge
Deelname is gratis. 
Het aantal deelnemers is beperkt: gelieve tijdig in te schrijven.
Meer info kan u terugvinden op de website van WEST4WORK.

 © 2008 - 2018 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.