]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

Internet of Things (IoT) in Nieuwe Materialen (17 september 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   7/09/2017, 16:15
Einde:   7/09/2017, 18:00
Locatie:   VKC in Kortrijk
 

Internet of Things (IoT) in Nieuwe Materialen

Internet of Things is een netwerk van fysische objecten waarbij de verschillende apparaten in het netwerk in constante interactie zijn met zichzelf en de omgeving. IoT zal onze manier van leven, denken en bijgevolg onze economie en industriële productie ingrijpend veranderen. IoT groeit steeds sneller uit van hype naar een tastbare realiteit. Door de enorme mogelijkheden, is het evenwel niet eenvoudig om het bos door de bomen te zien. Wat is de uitkomst van IoT in verschillende sectoren? Welke stappen kan je als bedrijf ondernemen?
 
 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.