]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

Trefdag VVSG: #Trefzeker de toekomst maken (12 oktober 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   12/10/2017, 9:30
Einde:   12/10/2017, 16:30
Locatie:   ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 (Citadelpark) te 9000 Gent
 
Op 12 oktober, één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, nodigt de VVSG u uit voor de Trefdag. Als geëngageerde lokale politicus of medewerker van het lokale bestuur krijgt u op deze dag veel inspiratie, verse ideeën en sterke voorbeelden aangereikt die u kunt inzetten voor programma's, bestuursakkoorden, beleidsplannen en concrete projecten op het terrein. Kortom de Trefdag biedt u veel bagage voor de volgende beleidsperiode. #Trefzeker, met kracht en precisie kunt u aan de slag.
 
Een slimme, solidaire, klimaatneutrale en samenwerkende gemeente

Hoe gebruikt u de technologie om in de slimme gemeente maatschappelijke vragen op te lossen? Hoe zorgt u als solidaire gemeente ervoor dat alle groepen, maar zeker de kwetsbare inwoners, mee kunnen? Hoe krijgen we iedereen even overtuigd van de klimaatneutrale gemeente? En hoe laat u alle maatschappelijke krachten participeren aan de samenwerkende gemeente.

We bouwen het Trefdagprogramma rond deze vier urgente uitdagingen en zetten hiermee ook onze schouders onder de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.
 
 
Afspraak 12 oktober #VVSGtrefdag
 
Kom met uw collega's naar de Trefdag voor de tachtig workshops, de werkbezoeken en de praktijkmarkten, maar ook voor de 130 standhouders en de partners uit de publieke en private sector. Kom naar de Trefdag om tussen die 4000 andere deelnemers oude bekenden te ontmoeten en nieuwe lokale medestanders te leren kennen.
 
Ontdek het programma en schrijf nu in aan vroegboektarief.
 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.