]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

Marine Science Meets Maritime Industry (30 mei 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   30/05/2017, 9:00
Einde:   30/05/2017, 14:00
Locatie:   Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ), Wandelaarkaai 7 te 8400 Oostende
 

Op dinsdag 30 mei 2017 organiseren Flanders’ Maritime Cluster (FMC) en het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) 'Marine Science meets Maritime Industry'.

Op dit event worden bedrijven en wetenschappers uitgedaagd om samen oplossingen te bedenken voor een duurzaam, efficiënt en multifunctioneel gebruik van de zee. Voor deze derde editie wordt de focus gelegd op de uitdagingen die De Blauwe Cluster naar voren schuift.

Programma en inschrijvingen

 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.