]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

Tweede editie Forum ‘Young Talent in Action' - VBO (2 oktober 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   2/10/2017, 0:00
Einde:   2/10/2017, 0:00
Locatie:   BOZAR Brussel
 

Jongerentewerkstelling is een uitdaging die ook ons land treft. In België had meer dan één op vijf 15-24-jarigen geen job begin 2015. Een jeugd zonder werk of vooruitzicht op een baan hypothekeert hun toekomst en die van de volgende generaties.

Dit thema is maatschappelijk zo belangrijk dat het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) op 1 oktober 2015 alle stakeholders samenbracht op zijn Forum ‘Young Talent in Action' (YTIA). Het evenement bracht bijna 2000 jongeren bij mekaar en was zo'n succes dat het VBO besloot een vervolg te breien aan dit project. De doelstelling? Meer jongeren aan het werk helpen en bruggen bouwen tussen jongeren, de bedrijfswereld en de arbeidsmarkt. Met het oog op de tweede editie (2 oktober 2017 in BOZAR te Brussel) krijgen meer dan 200 jongeren de titel van Young Talent in Action Ambassador. 12 maanden lang wisselen de YTIA Ambassadors van gedachten met bedrijfsleiders en specialisten over jongeren op de arbeidsmarkt.
 
Nu al op het programma 2017:
  • Bedrijfsbezoek Sioen Industries op 1 februari 2017
  • Openingsessie Social Academy (debat met YTIA Ambassadors) op 7 februari 2017
  • Lancering persoonlijkheidstest van BDO (online) op 13 februari 2017
  • Workshop over persoonlijkheidstest in de kantoren van BDO (Zaventem) (datum TBC - week van 20 februari 2017)
  • Afscheid Michèle Sioen, voorzitster van het VBO, en inauguratie nieuwe voorzitter Bernard Gilliot op 13 maart 2017

Lees meer op www.youngtalentinaction.be

 

 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.