]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
  Terug naar overzicht
  Permalink
  Afdrukken

Offshore windenergie - postacademische opleiding KU Leuven (20 september 2016-juni 2017)

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any


Start:   20/09/2016, 0:00
Einde:   1/06/2017, 0:00
Locatie:   GreenBridge, Wetenschapspark 1 te 8400 Oostende
 

Windenergie is de hernieuwbare energiebron bij uitstek! Grootschalige productie van windenergie in een on- of offshore windmolenpark is een nieuwe, uitdagende en duurzame ontwikkeling in de sector van de hernieuwbare energie. In deze sector is de vraag naar professionals met een technisch, economisch en management achtergrond groot! Deze opleiding speelt in op deze vraag en zal de verschillende facetten van een windturbinepark grondig én onderbouwd behandelen. Dit houdt onder meer de opbouw, techniek, onderhoud, uitbating, regelgeving, financiële en veiligheidsaspecten van een offshore windturbinepark in.

Via colleges, toespassingen en bedrijfsbezoeken kom je uitgebreid in contact met experten uit het vakgebied en krijg je de kans om je netwerk binnen de sector uit te bouwen.

Ben je ingenieur of manager met sterke interesse of ambitie binnen het domein van de offshore windenergie of windenergie in het algemeen? Dan is deze unieke opleiding iets voor jou.

Download of bestel hier de folder

Praktische informatie

  • Inschrijven: graag inschrijven voor 13 september 2016 via deze link
  • Deelnameprijs: voor de volledige opleiding € 2.800 en € 500 per module. Inbegrepen: deelname aan de sessies, hand-outs en/of cursusteksten en koffie
  • Contact : Isabelle Vervenne, Programma Coördinator KU Leuven - 050/40 59 03 - offshorewindenergie@kuleuven.be
 
 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.