]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any
In de kijker
 

Op zoek naar cijfers van je eigen gemeente om lokale beleidsplannen te stofferen? Cijfers nodig om een subsidiedossier aan te maken?

Wil je je gemeente vergelijken met gemeenten uit de regio, het West-Vlaams of Vlaams gemiddelde?

Dan kan je als lokaal bestuur of regionale organisatie terecht op de gratis website provincies.incijfers.be

West-Vlaanderen Werkt

West-Vlaanderen Werkt is hét tijdschrift voor al wie betrokken is bij, of belangstelling heeft voor, het sociaaleconomisch leven in West-Vlaanderen. En dit in de ruime zin van het woord.

Monumentenzorg in West-Vlaanderen:
het economisch plaatje

West-Vlaanderen Werkt
nr. 2/2017

digitaal beschikbaar,
vraag gratis aan

 

  

 

West-Vlaanderen Werkt
Zoeken
Mailinglijst

Sociaaleconomische actualiteit vindt u in onze persbundels. Schrijf u in en u krijgt toegang tot onze selectie van nieuwsartikels uit dag- en weekbladen en online-bronnen. U kan zich ook inschrijven voor reminders of een tweemaandelijkse update van nieuwe aanwinsten per kenniscluster.

 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.