]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any
In de kijker
 

Op zoek naar cijfers van je eigen gemeente om lokale beleidsplannen te stofferen? Cijfers nodig om een subsidiedossier aan te maken?

Wil je je gemeente vergelijken met gemeenten uit de regio, het West-Vlaams of Vlaams gemiddelde?

Dan kan je als lokaal bestuur of regionale organisatie terecht op de gratis website provincies.incijfers.be

West-Vlaanderen Werkt

Een abonnement is gratis. Klik hier voor registratie. Kies nadien voor een fysiek of digitaal abonnement.

Bedrijfsinvesteringen in West-Vlaanderen stijgen met meer dan 10 %
in jaar tijd

De economische heropflakkering in West-Vlaanderen (en in heel Vlaanderen) weerspiegelt zich in de cijfers over de bedrijfsinvesteringen: die klimmen in 2016 op naar 3,77 miljard euro (+10,2% in vergelijking met 2015). Daarmee bereiken ze een historisch record.

Dat blijkt uit een analyse die de basis vormt voor een themadossier in het tijdschrift West-Vlaanderen Werkt. 

In dat dossier pakken we ook uit met 20 mooie, grote en/of inspirerende investeringscases. Dit zowel uit de industriële sector, de toerisme- branche, de lokale overheden als in de social profit. Lees er meer over.

  

 

 

Evenementen
Zoeken
Mailinglijst

Sociaaleconomische actualiteit vindt u in onze persbundels. Schrijf u in en u krijgt toegang tot onze selectie van nieuwsartikels uit dag- en weekbladen en online-bronnen. U kan zich ook inschrijven voor reminders of een tweemaandelijkse update van nieuwe aanwinsten per kenniscluster.

 © 2008 - 2018 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.