]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


 
 
       Foto boeken

Kennisplatform

Contacteer de platformbeheerder

   

Kenniscentrum Economie West

Documentatiecentrum
Provincie West-Vlaanderen-dienst economie

Baron Ruzettelaan 33
B-8310 Assebroek-Brugge
T + 32 50 40 71 24
  Delen op LinkedIN   Add to any
 
  
   

Bibliotheek

Na afspraak, om u beter te kunnen helpen. 
Elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur

Wenst u meer info over de bibliotheek of over het kennisplatform?

 

West-Vlaanderen Werkt

West-Vlaanderen Werkt is hét tijdschrift voor al wie betrokken is bij, of belangstelling heeft voor,
het sociaaleconomisch leven in West-Vlaanderen. En dit in de ruime zin van het woord.

Wenst u meer informatie over ons tijdschrift?
Brigitte Declerck   Inge Priem
Coördinator kennisplatform economie/bibliotheek
T + 32 50 40 71 24
brigitte.declerck@west-vlaanderen.be 
  Inge Priem
Medewerker bibliotheek
T + 32 50 40 71 86
inge.priem@west-vlaanderen.be 
Jan Bart Van In    
Jan Bart Van In
Hoofredacteur West-Vlaanderen Werkt
T 050 40 71 29
janbart.vanin@west-vlaanderen.be
   

Flyer kennisplatform economie-bib: >
 Download hier

 

Waar vindt u ons?

MET DE WAGEN - via E40 - afrit 9 - Oostkamp

Komende vanuit de richting Gent kunt u afrit 9 'Oostkamp' nemen. U volgt de richting Oostkamp en ter hoogte van het rondpunt (±400 m) neemt u rechts de ring rond Oostkamp. Na circa 2 km bereikt u een rondpunt en gaat u rechtsaf richting Assebroek/Brugge. U blijft de richting 'Assebroek/Brugge' volgen en rijdt over de spoorwegbrug en over de kanaalbrug. Zodoende komt u vanzelf op de Baron Ruzettelaan. Onze gebouwen bevinden zich aan uw rechterkant (nr. 33) wanneer u bijna de ring rond Brugge hebt bereikt.

MET DE WAGEN - via E40 - afrit 8 - Brugge

U neemt de tweede afslag en komt zo op de rotonde (ter hoogte van de Kinepolis). Daar neemt u de eerste afslag, richting Sint-Michiels en Station. De weg volgen tot onder de spoorweg door (±2 km). Aan de rotonde neemt u rechts, richting Knokke. Over de kanaalbrug en voor de verkeerslichten onmiddellijk rechts richting Oostkamp is de Baron Ruzettelaan. Onze gebouwen bevinden zich op een 100-tal meter aan de overkant van de baan. Iets verder is er een doorsteek, waar u kan draaien.

MET DE WAGEN - via A17

Komende uit de richting Kortrijk, de A17 rechtdoor ten einde rijden en richting Brugge-Zeebrugge nemen. Vervolgens de route nemen zoals hierboven beschreven (E40 - afrit 8). Er is voldoende parking (gratis).

MET HET OPENBAAR VERVOER

Als u met de trein komt, verlaat u het station via de uitgang "Centrum" tot aan de bushaltes. Neem bus nr. 20 (richting Oostkamp) of nr. 21 (richting Tielt) en stap af aan de eerstvolgende halte op de Baron Ruzettelaan. Onze gebouwen bevinden zich verderop aan de overkant van de baan.

TE VOET

Als u met de trein komt, verlaat u het station via de uitgang "Centrum" en volgt de weg rechts, over de kanaalbrug, tot de eerste lichten. Ga opnieuw rechts, dit is de Baron Ruzettelaan. Onze gebouwen bevinden zich een 100-tal meter verderop aan de overkant van de baan.     
 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.