]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


Evenementen - overzicht

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any

WEST4WORK: Werkbaar werk in de horeca (25 september 2017)
Wie aan de Kust denkt, denkt aan zon, zee, zand - en genieten. Daar komt de horeca op de proppen. De mensen die in deze sector actief zijn, stellen alles in het werk om de bezoekers van de Kust de best mogelijke ervaring te bezorgen. Ze doen dat dag in, dag uit - vaak 7 dagen op 7. Maar hoe werkbaar is werken in de horeca nu eigenlijk?
Datum: 25/09/2017, 13:15
Locatie: De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A te 8400 Oostende
 
Tweede editie Forum ‘Young Talent in Action' - VBO (2 oktober 2017)
Meer jongeren aan het werk helpen en bruggen bouwen tussen jongeren, de bedrijfswereld en de arbeidsmarkt. Met het oog op de tweede editie krijgen meer dan 200 jongeren de titel van Young Talent in Action Ambassador. 12 maanden lang wisselen de YTIA Ambassadors van gedachten met bedrijfsleiders en specialisten over jongeren op de arbeidsmarkt.
Datum: 2/10/2017, 0:00
Locatie: BOZAR Brussel
 
Westtoer Inspiratiecongres (3 oktober 2017)
Op 3 oktober 2017 organiseert Westtoer voor het eerst een Inspiratiecongres voor al wie met toerisme bezig is in West-Vlaanderen. De toeristische sector verandert snel en als ondernemer of toeristische dienst is het belangrijk om te blijven innoveren. De vele nieuwe evoluties in de sector bieden immers kansen en mogelijkheden voor kleine én grote spelers om het aanbod uit te breiden, nieuw publiek te bereiken en duurzamer om te gaan met middelen.
Datum: 3/10/2017, 8:30
Locatie: Kursaal Oostende
 
Voorstelling Kansarmoedeatlas editie 2017 (3 oktober 2017)
Omdat armoede veel gezichten heeft, is het krijgen van inzicht in de manier waarop armoede zich manifesteert in de eigen gemeente een belangrijke eerste stap. Met de kansarmoedeatlas wil de provincie West-Vlaanderen een bijdrage leveren aan dit inzicht. De provinciegouverneur, de gedeputeerden en de provinciegriffier van West-Vlaanderen nodigen je graag uit op de voorstelling van de kansarmoedeatlas 2017.
Datum: 3/10/2017, 9:00
Locatie: Provinciehuis Boeverbos, Raadzaal, Koning Leopold III-laan 41 te Brugge/Sint-Andries
 
Trefpunt Zorg : Infoseminarie 'Het huidige zorglandschap: een onnavolgbare rollercoaster' (3 oktober 2017)
Trefpunt Zorg en partner AZO Projects, die Advies voor Zorgorganisaties verstrekt, slaan op 3 oktober de handen in elkaar voor een infoseminarie omtrent actuele thema’s in het huidige zorglandschap. Zowel herziening van de subsidies in verschillende sectoren, als de blijvende vraag naar aangepaste structuur zullen uitgebreid aan bod komen.
Datum: 3/10/2017, 12:00
Locatie: Streekhuis Noord-West-Vlaanderen, Kasteel Tillegem, Tillegemstraat 81 te 8200 Brugge
 
Trefdag VVSG: #Trefzeker de toekomst maken (12 oktober 2017)
Eén jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, nodigt de VVSG u uit voor de Trefdag. Als geëngageerde lokale politicus of medewerker van het lokale bestuur krijgt u op deze dag veel inspiratie, verse ideeën en sterke voorbeelden aangereikt die u kunt inzetten voor programma's, bestuursakkoorden, beleidsplannen en concrete projecten op het terrein. Kortom de Trefdag biedt u veel bagage voor de volgende beleidsperiode. #Trefzeker, met kracht en precisie kunt u aan de slag.
Datum: 12/10/2017, 9:30
Locatie: ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 (Citadelpark) te 9000 Gent
 
Food@Network
De voedingsindustrie groeit sterk in West-Vlaanderen en is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers voor heel diverse functies. Welke medewerkers zoekt de voedingsindustrie en welke competenties zijn belangrijk om in deze sector aan de slag te gaan? Welke opleidingen bestaan er voor jongeren en werkzoekenden? Food@Network biedt je een antwoord op deze vragen. Via getuigenissen, speeddates, een rondleiding in het vernieuwde joblabo en netwerking belooft het een boeiende namiddag te worden.
Datum: 17/10/2017, 12:30
Locatie: Huis van de Voeding, Spanjestraat 141 te 8800 Roeselare
 
Fabriek voor de toekomst Voeding: Infoavond Industry 4.0 - Virtual & Augmented Reality - Blockchain
Niet enkel productinnovatie zal de toekomst van voedingsbedrijven mee bepalen, ook Industry 4.0, Virtual & Augmented Reality en Blockchaintechnologie doen stilaan hun intrede. Maar wat houdt dit precies in en hoe kunnen deze technologieën de voedingsindustrie mee helpen groeien? Welke opportuniteiten zijn eraan verbonden voor de individuele voedingsbedrijven? Maak op 26 oktober kennis met de basisprincipes van elk van deze technologieën én ontdek de mogelijke toepassingen voor voedingsbedrijven.
Datum: 26/10/2017, 16:30
Locatie: Huis van de Voeding, Spanjestraat 141 te 8800 Roeselare
 
WEST4WORK: Zorg voor werkbaar werk (31 oktober 2017)
Onze samenleving evolueert snel en ingrijpend. Dat heeft een grote invloed op de arbeidsmarkt en hoe we met werk omgaan. Wie werkbaar werk heeft, ervaart meer plezier in het werk, leert meer, blijft langer aan de slag en is minder vaak ziek. Daarom organiseren de West-Vlaamse RESOC’s, Diverscity, POM West-Vlaanderen en VDAB een tweede editie van WEST4WORK, dé arbeidsmarkt-happening bij uitstek over werkbaar werk in West-Vlaanderen.
Datum: 31/10/2017, 13:00
Locatie: VIVES Campus Brugge, Xaverianenstraat 10 te 8200 Brugge (Sint-Michiels)
 
Opties


 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.